Gość jajus Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Zauważyłem że moje jądra są miękkie, wiem że one takie powinny być ale mi się wydaje że są aż za bardzo miękkie. Czym to może być spowodowane i jakie mogą być tego kosekwencje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Najlepiej skonsultować się bezpośrednio z urologiem, który po badaniu palpacyjnym będzie mógł powiedzieć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jajus Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 ale czy to jest objaw jakiś konkretnych schorzeń?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Raczej to tylko taka odmiana anatomiczna, struktura jąder nie mająca żadnych implikacji klinicznych. Oczywiście najlepiej, żeby jądra jeszcze zbadał urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi