Gość Daniel Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Miesiąc temu miałem ściągnięty duży paznokieć u nogi i nadal mnie boli noga przez cały czas a górna część nogi od kolana chwilami szczypie, byłem u lekarza rodzinnego zapisał mi dicloratio uno a także nolpaza ponieważ także odczuwam szczypanie w okolicy żołądka a 2tygodnie przed zabiegiem miałem zapisany od chirurga augmentin i maść tribiotic przed zabiegiem mnie tak samo bolało jak w tej chwili.Chciałbym prosić o jakąś porade ewentualnie do jakiego specjalisty mam się udać.Ponieważ palec jest zagojony nie boli a boli mnie sama noga.Proszę o odpowidź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Jeśli chirurg wykluczył przyczyny chirurgiczne bólu, palec jest zagojony, a nadal Pana boli kończyna dolna może ten stan ma podłoże neurologiczne. Dlatego warto byłoby w tej sprawie skonsultować się z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi