Gość mat Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam. Mam 20 lat,od jakiegoś czasu zauważyłem u siebie ból przy lekkim nacisku w jednym miejscu na głowie. Jest to dosłownie punkt wielkości opuszki palca, wystarczy że nacisnę odrobinkę obok i już tego nie czuję. Mam również wrażenie że czasem odczuwam lekki ból bez naciskania. Co to może być? Bardzo proszę o odpowiedź,z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 zapomniałem dodać, że jest to miejsce z tyłu głowy,na wysokości środka ucha,w odległości ok. 7 cm za uchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bipi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 mam podobnie z tylu głowy jak sie nacisnę to tez boli...???nie wiem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Trudno bez badania stwierdzić co się dzieje. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Możliwe, że w tej sprawie konieczna będzie konsultacja neurologiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi