Gość Ewa Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Co oznacza jezeli boli mnie po lewej strony brzucha,codziennie mam lekkie kłucia ale nie sa one bardzo bolesne ale dokuczaja mi w codziennosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Trudno określić bez bezpośredniego badania co może być. Najlepiej w tej sprawie udać się do lekarza. Po badaniu zapewne odpowie Pani na to pytanie lub zaleci dalszą diagnostykę (np. USG jamy brzusznej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ale kiedy ja sie boje:(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 A jest to mozliwe ze to od czegos innego mnie pobolewa?raz z lewej strony a raz z prawej strony odczuwam bolesci.to takie jakby pieczenie nie umiem tego wytlumaczyc dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 ja mam po lewej stronie nie daleko pepka i ostaniego żebra.. tnz ból jest taki jak by ktoś mnie przypalał od środka papierosem ,,lekkie pieczenie ciągłe, nie raz przestaje , w jednym miejscu tym samym nie głeboki tuż pod skórą ,pieczenie które strasznie drażni ...?co to może być proszę o szybką odpowiedz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamila Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ja tez to mam i niewiem co to jest prosze odp mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 ja tez mam podobnie prosze bardzo o odpowiedz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzys Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 tez to mam czesto po alkocholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ona Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Ciekawe dlaczego nikt na to pytanie nie odpowiada???Myslę,że to bardzo ważne pytanie,skoro dotyczy tylu osób.Ja tez mam takie dolegliwości ,niedługo idę na wizyte do lekarza i poproszę o skierowanie na wszystkie możliwe badania.Wam też radzę,nie ma co pytać w internecie tylko działać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olka Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ludzie idzcie do lekrza a nie stekajcie w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mm Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Idźcie do lekarza. Nalezy zrobić podstawowe badania. Krew, mocz. Potem usg, moze rtg, ekg. Ja rok sie meczylam. Wszystkie badania byly dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asd Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 MM i co Ci wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość upto Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja stosowałam krem znieczulający swiss medical z lidokainą i jestem bardzo zadowolona, działa dużo lepiej niż zwykłe tabletki przeciwbólowe, a super tanio można go kupić na stronie naporost.pl To bardzo rekomendowana przez wszystkich strona i najtańsza jaką można znaleźć. W aptekach nie mają tego kremu, więc nawet się nie ma co fatygować. A kremem wystarczy posmarować brzuch i powinno przestać boleć na jakiś czas. Życzę zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi