Gość nieznajoma Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam! mam taka sprawe, gdyz od 3 tyg jak nie dluzej, mam malego guzka na nodze jakies 3-4 cm od krocza, na samym poczatku myslalam ze to moze jakas krostka i sama zniknie ale z tego co widze to caly czas jest tego samego rozmiaru i nie widze zeby znikala. Zauwazylam ze jest to dosc twarde i podejrzewam ze moze byc to guzek.. Powinnam isc z tym do lekarza?? I wogole zalicza sie takie cos to usuwanie chirurgicznego?? prosze o szybka odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Trudno odpowiadać na te pytania bez badania. Musi się Pani udać do lekarza, który po zbadaniu wytłumaczy Pani co to może być i czy należy to usunąć chirurgicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niemawolnegonicku Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 mam podobny problem, moja ciocia pare miesięcy temu miała tak samo, miała bolesne zabiegi i wkładane jakieś czopki w to, nacięcia itp. bardzo ją to bolało, a to wszystko było bez znieczulenia. lekarz podejrzewał wtedy zapalenie węzłów chłonnych. u mnie ten guzek jest siny. */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi