Gość ROXI Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Czy konieczne jest noszenie pasa przepuklinowego po usunięciu macicy i przydatków. Wiem że to głupie ale mam wrażenie że w środku jestem pusta i coś mi się oberwie,jestem 3 tyg. po operacji czuję się dobrze nie nosiłam pasa przez cały czas bo bolał mnie szew . chodziłam tylko po schodach (12 ) i miałam kubek z herbatą ,pas tylko przy dłuższym chodzeniu. straszą mnie że mogę mieć przez to problemy .Lekarz operujący zabezpieczył mnie przed nietrzymaniem moczu , nigdy nie chorowałam i może dlatego jest to dla mnie takie straszne . BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ. DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie ma takiej potrzeby, aby nosić pas przepuklinowy - chyba, że Pani jest w podeszłym wieku, ma ciągłe zaparcia lub przewlekle kaszle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROXI Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 mam 51 lat . bardzo panu dziękuję panie doktorze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 jestem 7 tygodni po operacji macicy z przydawkami czy powinnam nosić pas pooperacyjny mam 52 lata , boje się że mogę dostać przepukliny bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi