Gość Piotr Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Mam taki problem. Otóż wokoło lub obok (nie mogę tego stwierdzić) lewego jądra wyczuwam jakiś płyn, lub inna sybstancje (wystepuje to tylko przy lewym jądrze). Lewe jądro jest troszeczke mniejsze od prawego i podczas erekcji jak i ejalulacji lewe jadro chowa sie tak jak by do gory w jame brzuszna. W stanie normalnym wszytsko jest wprzadku lecz widocze jest wlasnie takie powiekszenie optyczne jedra przez ta substancję. Mam pytanie czy moze to wplywac na moja plodnosc lub na stan mojego zdrowia. mam 18 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Przede wszystkim radzę skonsultować się bezpośrednio z urologiem. To, co Pan opisuje może być wodniakiem lub torbielą. Poza tym przemieszczanie się jądra może wynikać z obecności jądra wędrującego, które może wymagać interwencji chirurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi