Gość Aldona Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Jestem mama 3.5 letniego synka, zbliża sie data zabiegu a ja mam coraz wiecej watpliwości. Dotyczy to szczególnie czasu po operacji. Zabieg jest o godz 18.30 i lekarz który bedzie go wykonywał powiedział ze zaraz po operacji bedziemy mogli wracać do domu :| Czy dziecko nie powinno polezec dzien czy dwa na obserwacji?Bardzo proszę o porade specjalisty.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie ma takiej absolutnie potrzeby. Zabieg jest prosty, nie obarczający oraganizm, a u dziecka dużo łatwiejszy i krótszy, rana niewielka, bóle pooperacyjne znikome. Proszę się nie obawiać. Jeśli chirurg będzie miał jakiekolwiek wątpliwości co do stanu dziecka na pewno dziecko pozostanie dłużej w ośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi