Gość Romek Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam: Mam 15 prawie 16l i mamy taki problem że napletek podczas zwodu nie schodzi mi napletek, mogę go naciągnąć za żołądź i zostanie tam, ale jak go naciągnę całego to już sam się nie utrzyma, gdy naciągam napletek całkowicie podczas zwodu i trzymam ręką mam wrażenie że mam za małego penisa bo zostaje trochę skóry pod nim[w czasie gdy naciągnięty ręką jest całkowicie]. Proszę o szybko odpowiedź, boje się że zemną jest coś nie tak. Czy czeka mnie obrzezanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Trzeba o tym problemie poinformować rodziców i udać się na badanie do urologa. Urolog po badaniu zadecyduje o dlasyzm sposobie postepowania. Może wystarczy tylko dobrze rozćwiczyć napletek z użyciem maści i problem zostanie rozwiązany. Trudno mi konkkretnie odpowiadać bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drx Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Jak schodzi za rowek to jest ok. Wystarczą ćwiczenia i bez paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi