Gość Agnieszka Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam serdecznie. 10 lat temu miałam przeprowadzony zabieg(drugi z kolei) usunięcia torbieli środkowej szyji( która i tak odrosła po roku czasu). Jakiś czas temu moja blizna pooperacyjna powiekszyła się i towarzyszyło temu swędzenie nieraz delikatne pieczenie i w jednym miejscu kłucie. Po jakimś czasie po wzięciu ciepłej kąpieli zaczęło mi wyciekać osocze( dosyć gęste) a blizna zmieniła barwę z różowej na siną. Moje pytanie brzmi co może być tego przyczyną? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Być może niestety doszło ponownie do wznowy torbieli. Trzeba udać się do chirurga bezpośrednio na kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi