Gość Kaśka Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam piszę tu gdyż mam dość poważny problem, a więc: mam 16 lat i piekielnie bolesne miesiączki z początku mnie nic nie bolało, a teraz dosłownie zwijam się z bólu żadne tabletki mi nie pomagają, żadne masowanie ani ogrzewanie podbrzusza też nie... nie wiem czym to może być spowodowane, jak mogę się pozbyć tego bólu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Trzeba z tym problemem udać się do ginekologa. Być może konieczne będzie włączenie leczenia hormonalnego. Doraźnie można zastosować distępne w domu leki przeciwbólowe i rozkurczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaśka Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Ale mi takie leki jak: no spa, apap, ibuprofen(czy jakoś tak) nigdy nie pomagają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Trzeba więc pójść w tej sprawie do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi