Gość Jasiu Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam, od 7-8 lat mam na lewym jądrze guzka o średnicy 2 mm, jest przy tym niewielka narośl która jest wrażliwa na dotyk.Poza tym nic mnie nie boli.Czy to może być nowotwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Skoro tak długo ta zmiana się utrzymuje raczej jest bardzo wątpliwe, że jest to nowotwór. Oczywiście trzeba w tej sprawie udać się urologa. On po badaniu oceni dokładnie zmianę i przedstawi Panu dalszy sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasiu Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Dziękuje bardzo za odpowiedź jestem spokojniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi