Gość Bozena Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Czy usuwając torbiel wargi dolnej zostaje się w szpitalu cy jest to zabieg jednodniowy po którego wykonaniu idzie się do domu , czy to odbywa sie pod narkoza czy pod znieczuleniem??? czy to nie nawraca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Taka torbiel można usunąć w znieczuleniu miejscowym w trybie jednego dnia. Oczywiście wszystko zależy od wielkości torbieli i preferencji chirurga. Torbiele nawracają bardzo rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 mam torbiel sluzowy na wardze dolnej co mam robic jaki lekarz to usowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 mam zdrętwiałą wargę po usunięciu torbieli co zrobić żeby szybko to przeszło proszę o pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Niestety, ale nie ma żadnych konkretnych farmaceutyków, aby przyspieszyć ten proces. Powrót prawidłowej czynności nerwów skórnych po takim zabiegu może trwać przez kilka miesięcy (naturalna regeneracja nerwów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi