Gość Julian Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Mam 65 lat. Od 7 lat jestem po prostatoktomii radykalnej. Cały czas monitoruję i kontroluję psa.Od miesiąca mam bóle po lewej stronie klatki piersiowej, w okolicy serca. Byłem badany przez dwu lekarzy: internistę i pulmonologa. Biorę od tygodnia Ketonal forte, a czuję, że choroba rozwija się. Ból jest odczuwalny w czasie głębszego oddechu i przy naciskaniu żebra, a bardziej w przestrzeni międzyżebrowej. Dziś stwierdziłem, że mam stan podgorączkowy 37 stopni. Jak coś dolega, trudno być spokojnym. Uprzejmie proszę o komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Trzeba jeszcze raz z tym problemem udać się do lekarza internisty, przedstawić mu fakt nieskuteczności leków i nasilenia dolegliwości oraz gorączki. Trudno w jakikolwiek sposób doradzać bez bezpośredniego badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 tez mam taki problem coto takiego moze powodowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi