Gość Sebastian Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Witam serdecznie w 6 klasie szkoły podstawowej zuważyłem u siebie dziwny guzek wielkości fasoli z tyłu głowy pod włosami z początku myślałem że powstał on od uderzenia jednak on wogóle mi nie ginął i udałem się lekarza rodzinnego który wydał mi skierowanie do chirurga ten po wykonaniu badania RTG czaszki powiedział że nie warto z nim coś robić jeśli mnie nie uciska.Ale niestety ból wogóle teraz mi nie ustępuje aktualnie mam 21 lat i ból nie ustępuje i guz jak miałem tak cały czas mam starsznie mnie przytym boli głowa i nie wiem czy to może mieć związek z tym guzkiem ponieważ czasami czuje jak on mi cały pulsuje czy to może być wpływ pogody.I na koniec dodam że mam poważne problemy z pamięcią strasznie zapominam ale to nie wciąż czasami mi się to zdarza i ja nie wiem co mam w takiej sytuacji teraz zrobić chociaż strasznie się boję bardzo proszę o pomoc z wyrazami szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Należałoby ponownie skontaktować się z chirurgiem, aby przebadał kontrolnie guzek skoro dolegliwości są nasilone. Oczywiście ból głowy należy skonsultować z neurologiem, aby nie przeoczyć podłoża neurologicznego bólu głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ja mam to samo.guz po uderzeniu rok temu w glowę.nic mi nie jest nie boli.guz jest dośc durzy ale boję sie iść do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sara Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 witam ja również podczas mycia glowy zauważyłam góza z ty lu głowy jest twardy przy dotykaniu trochę boli nie wiem czy to od uderzenia co to jest ostatnio mam pecha ciągle cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi