Gość arek 15 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ja mam 16 lat skora schodzi mi tylko do polowy ale podczas oddawania moczu nierobi m sie balon moge go bez bulu naciagnac do polowy ale dalej juz niemoge a niechce rozmawiac o tym z rodzicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Niestety,naleźy porozmawiać z rodzicami i poprosić o wizyte u urologa i nie ma co się wstydzić/może tata też miał taką sytuacje/Jako niepełnoletni,nie możesz podejmować bez zgody rodziców leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi