Gość Mily Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Hej mam 16 lat i mam taki problem ze jeżeli chce dokładnie umyc członka to nie mogę usunąc tej smegmy ponieważ napletek nie chce mi dalej się zdjąc i zaczyna bolec i czemu jak zdejmę napletek to zołędż mnie boli??? a i jeżeli nie moge sciągnąc napletka w zwodzie to oznacza ze mam stulejkę???? Z góry dziękuję za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Z opisu wynika, że możesz mieć stulejkę. Radzę o tym powiedzieć rodzicom i pójść na badanie do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mily Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 czyli zabieg będzie czy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 O tym zadecyduje lekarz po badaniu. Nie można tego określić bez bezpośredniego badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mily Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 jeszcze 1 pyt jeśli ściągam napletek jak mam w stanie spoczynku i dotykam zoledz to czemu on mnie mocno boli? nie da się dotknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi