Gość Urszula Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Chciałabym wiedzieć, czy ból po wycięciu nadnercza jest bardzo uciążliwy?Niedługo mam mieć operację i sprawa ta bardzo mnie niepokoi. Słyszałam różne opinie na ten temat. Co właściwie sprawia ból? Szwy? Jakiego typu są to bóle?Ile czasu trwają? Czy będą mi podawane środki przeciwbólowe czy mam sobie coś sama zakupić? Mam 32 lata i będzie to moja pierwsza operacja. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Będzie Pani przyjmować leki przeciwbólowe. W szpitalu będzie Pani pod opieką, a w dniu wyjścia ze szpitala otrzyma recepty i zalecenia co do dalszego postępowania, w tym również stosowanych leków. Może Pani odczuwać dyskomfort lub ból związany z raną (wynik założenia szwów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi