Gość Ania Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Dlaczego boli mnie głowa po usunieciu torbiela z głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Z powodu ingerencji w strukturę mózgowia, zapewne wytworzenia się blizny. Z tym problemem trzeba się skonsultować z neurologiem i być może także kontrolnie z neurochirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość irena Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Mam torbiel na lewym placie muzgu 38.8mm 12mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 napisz jakie mialas opis tk bo ja mam zmiane o gestosci plynowej w lewym placie potylicznym bardzo sie boje tk w opisie niejednoznacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi