Gość Marcin Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam, mam problem. Miałem kłykciny kończyste, dostałem maść i po zastosowaniu pierwszej kuracji 3dniowej strasznie boli mnie tyłek. Pojawiła się ropa, siedzenie sprawia mi ból, chodzenie tak samo. Czy to jakiś stan zapalny się zrobił czy po prostu tak wygląda leczenie tej choroby. Wydzielająca się ropa ma nieprzyjemny zapach. Proszę mi pomóc, bo nie wiem czy mam zapisać się na wizytę do lekarza czy po prostu przeczekać, aż być może się polepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Jest to prawdopodobnie wynik działania leku, którego skutkiem jest martwica kłykcin kończystych. Jednak powinien przyjrzeć się tym zmianom lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi