Gość Ewa Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 WItam,Bylam dzis u lekarza internisty gdyz miałam problemy z kałem wczesniej zatwardzenie a ostatnio luzny kał ze śluzem.Odczuwam okropny świąd w okolicy odbytu czy to jest związane z hemoroidem?Lekarz Mi niestety nie pomógł.Do jakiego lekarza mam sie zgłosic zeby mi pomógł gdyzy jest to strasznie męczące.Czy chirurg?Czy proktolog?A moze gastrolog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Najlepiej skonsultować się z proktologiem, który będzie mógł stwierdzić badaniem czy to faktycznie hemoroidy. Objawy na to wskazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abc Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Prawdopodobnie lekarz poczęstował Cię infekcją. A w jakim celu badał Cię per rectum, to nie jest powszechna metoda badania ginekologicznego? Z tego co wiem tylko dziewice sie tak bada. Proszę admina o nieusuwanie moich postów. Nie ma wnich nic złego, a jesli jest to prosze o odpowiedź - co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dziekuje za odpowiedz*)co do drugiej odpowiedzi to ja byłam u internisty a po drugie czy Ja napisałam,ze byłam badana?i o jakiej infekcji mowa?tu nie chodzi o infekcje moje pytanie jest dosc wyrazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 witam miałam podobny problem.bylam u internisty i przepisal mi tabletki na owsiki.coż nie pomogly.wiec wzielam sprawy w swoje rece.poszlam do internisty i poprosilam go o wypisanie mi VERMOX na owsiki,glist ludzka,włosogłówka,tęgoryjec dwunastniczy,tęgoryjec amerykanski po zastosowaniu tak jak pisze na ulotce pomogło i jest juz dobrze.spróbuj to sa tabletki na odrobaczenie.jezeli masz zwierzaka w domu to tez go odrobacz.poza tym napewno masz kontakt z innymi ludzi i o zarazenie nie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi