Gość roman2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dwa tygodnie temu miałem usunięty pęcherzyk żółciowy laparoskopowo, a teraz mam bule w brzucha w okolicach mostka, jak coś zjem to ból przechodzi na jakiś czas, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Być może to bóle związane z patologią w dwunastnicy. Często przy istnieniu wrzodów dwunastnicy występuje ból w nadbrzuszu ustępujący po jedzeniu. Być może konieczna będzie gastroskopia. Proszę z tym problemem skontaktować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roman2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 To był był bół po leku Cholestil, gdy odstawiłem lek to przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi