Gość mariusz Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mam pytanie 4 dni temu miałem zabieg stulejki obrzezanie czesciowe i dzis w nocy mój penis przebudził sie (staną) strasznie mnie bolało i pozniej poczułem jak by nić mi sie zerwała poszedłem do wc patrze krew i chyba mi sie wedzidełko zerwało krew przestała sie lac i nic mnie nie boli i czy mam jechc do poradni urologicznej i czy bede miał znowu zabiag jak tak to co oni mi beda robili. Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 I czym to grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jeśli ma Pan wątpliwości można skontakować się z lekarzem. Raczej nie doszło w tym wypadku do zerwania wędzidełka, mógł puścić szew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 a jakie sa skutki gdyby wedzidełko sie zerwało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi