Gość Wojtek Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam mam od jakiś 2 miesięcy bóle podbrzusza na początku myślałem, że to jest pachwina od grania w piłkę, ale wydaje mi się , z to jest coś innego.Odczuwam ból jak mam pełny pęcherz moczowy byłem nawet u urologa pzypisał mi jakieś antybiotyki i nic nie pomogło przy szybszym ruchu cały czas to czuję .Czy miał ktoś może podobne objawy? Proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jeśli leki nie poskutkowały trzeba ponownie udać się do urologa na kontrolę. Przyczyn takiego bólu może być wiele. Może tez będzie potrzeba konsultacja u chirurga ogólnego - o tym powinien zadecydować lekarz rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drx Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 A czy urolog badał Cię przez odbyt? Prostatę, jelito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Miałem badania dostałem antybiotyki i na jakiś czas pomogło,ale wróciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STARYWYGA Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 A było badanie krwi ,moczu , usg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi