Gość marek Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam. chcę zapytać gdzie na NFZ można usunąć ginekomastię w Radomiu lub jego okolicach?? chcę to zrobić szybko i za darmo, ponieważ źle się z tym czuję a nie stać mnie na zabieg w prywatnej klinice . jeśli można to proszę o odpisanie na mój e mail : mepecki@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Nie znam Radomia ale z tego co mogę powiedzieć, to operacja taka jest refundowana przez NFZ i można to wykonać na odziale chirurgicznym. Proszę się dowiedzieć w szpitalu w Radomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 wuntpia zeby byl refndowany !! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Na 100% taki zabieg jest refundowany. Proszę tylko udać się ze skierowaniem do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A czy taki zabieg refundowany jest u nastolatków jeśli u nich to trwa już parę lat. Ja mam 16 i trwa to już u mnie 3 lata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ja mam 21 lat i traw to u mnie od 13 roku życia więc w moim przyadku refundacja jest pewna, tym bardziej że przez ostatnie lata schudłem ponad 30 kg obecnie trenuje 7 dni w tygodniu i nie ma żadnych zmian. a moja gospodarka hormonalna ustabilizowała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam, ginekomastię można usunąć na NFZ ale nie zawsze, lepiej odwiedzić gabinet www.selmedic.pl ja tam usuwałem jest NA PRAWDĘ tanio i co najważniejsze efekt zadowalający pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A czy ta powiedzmy przypadłość tak bardzo przeszkadza ? W dorosłości mogą to być i dodatnie okoliczności - ginekomastii. Ja mam większe piersi jak normalne u męszczyzny po leczeniu kiedyś min. encortonem i wcale mi to nie przeszkadza. A nawet co poniektórzy np. w łazni się nimi zachwycali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi