Gość zaniepokojona Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Byłam dzis u lekaza podejżewa ze mam cos z pęcheżykem żułciowym wruciłam do domu i sie przestraszyłam bo też byc moze jestem w ciaży piersze dziecko poroniłam boje sie ze jesli teraz jestem to moge tez je stracic czy pechezyk żółćiwy ma jakis wpływ na ciże ? prosze o odpowiedz jak naszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Przede wszystkim dalsze postępowanie zależy od postawionego przez lekarza rozpoznania. Ewentuaalny zabieg najlepiej wykonać po rozwiązaniu ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam! Niedawno wykryto u mnie kamienie w pęcherzyku żółciowym. Dostałam skierowanie do szpitala na operacje usunięcia go. Mam pewne wątpliwości bo jako młoda osoba planuję mieć w przyszłości dzieci i nie wiem czy usunięcie pęcherzyka mi na to pozwoli. Bardzo proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi