Gość Juaa Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam! mam 14 lat i borykam sie z pewną myśla. otoz nie mialem jeszcze ani razu zmazów nocnych choc snily mi sie rozne *erotyczne*sceny.czy to zle , ze jeszcze w tym wieku nie mialem tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pzdr Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 to zalezy na jakim etapie rozwoju fizycznego jestes, mozesz sprawdzic sobie pojecie skali Tannera które wyjasni Ci etapy przez ktore przechodzisz. Jesli podczas masturbacji masz wytrysk spermy znaczy ze Twoj organizm nie ma potrzeby pozbywania sie jej podczas snu. Nawet jesli nie masz jeszcze spermy - masz jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość picza Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 ja mam 21 lat i nie mialem nigdy zmazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xen Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 a ja mam 14 lat i mam zmazy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi