Gość Mariola Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Od dłuższego czasu przy wypróżnianiu odczuwam bul i dyskomfort.Okazało się że w okolicy odbytu pojawił się guzek wielkościu pestki wiśni który bardzo mnie boli nawet pod czas zwykłych czynności takich jak leżenie.Chciałam delikatnie to obejrzeć lecz boli przy każdym najmniejszym dotyku jednak gdy udało mi sie dotknąć wyczułam w środku coś twardego.Gózek czasem krwawi.Nie chce iść do lekarza bo się wstydze.Co to może być i jak to leczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 To żylak odbytu. W aptece dostępne są prepataty łagodzące objawy tj. Procto-Hemolan, Homorectal. Poza tym trzeba skonsultować się z proktologiem w celu leczenia przyczynowego hemoroidów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi