Gość Łukasz Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam serdecznie! panie doktorze ma zapytanie nastęoujacej treści. kilka miesięcy temu na skutek zanokciciy chirurg usunął mi paznokiec z palucha lewej stopy. teraz pod odrastającym paznokciem (odrosło jakieś 3/4) zgromadziął sie ropa, zauważyłem nieweilki pęchcerzyk. co robić, nie chcę przeżywac raz jeszce dośc traumatyczneo przeżycia w związku ze ściągnięceim paznokcia po raz drugi, tym bardziej że nie ma gwarancji, że teraz będzie znowu ok. czy istnieją jakieś metody alternatywne? czy mogę samemu przebić ten zbiorniczek z ropą od strony paznokcia? ppozdrawiam dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Radze samemu nic nie robić. Można tylko pogorszyć sytuację. Niestety trzeba udać się do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi