Gość Mateusz Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Otóż mam taki problem, że podczas zwodu gdy ściągam napletek nie wchodzi mi on do rowka rzołędziowego (jedynie wchodzi w wodzie). Moge dodać, że podczas zwodu gdy! ściągne już napletek(nie w trakcie tylko po) towarzyszy mi malutki ból-(jakby ucisk) przez ok 1min, nie jest to ból wędzidełka ani żołędzia tylko napletka czyli tej części która mi nie wchodzi do rowka rząłędziowego, czy jest to możliwe że mam napletek za mało rozciągnięty, jak mogę wyleczyć by napletek wchodził mi do rowka rzołędziwego, czy mogę z tym żyć, czy jest to niebezpieczne. Proszę bardzo o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Probuj sam rozciagac ten napletek, sciagaj, jezeli teraz dajesz rade, bol jest malutki to mozliwe, ze nie bedzie trzeba nic operowac. Nie jest to niebezpieczne, chodzi jedynie o komfort, higiene, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi