Gość Małgorzata Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam i proszę jak w temacie. Nie mogłam uzyskać informacji w szpitalu w którym mnie operowano, ponieważ pojechałam do domu(300km), a wyniki odebrała córka bez rozmowy z lekarzem. do swojego lekarza wybieram się za dwa tygodnie i stąd prośba o przetlumaczenie : 1) zast.leczenie - adnexectomia lat. dex. 2) rozp. histopatologiczne - cystadenoma papillare serosum. Za odpowiedź zgóry dziękuję- Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 1. Usunięcie przydaków boczne prawe. 2. Torbielogruczolak brodawkowaty surowiczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Serdecznie dziękuję-Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam i kontynuuję zapytania: 1. Czy usunięcie przydaków boczne prawe jest równoznaczne z całkowitym usunięciem jajników prawych? 2. Czy torbielogruczolak brodawkowaty surowiczy jest nowotworem? Oczekuje na odpowiedź i już teraz dziękuję. Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zosia Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 1. Tak, to usunięcie prawego jajnika, jajowodu i różnych struktur podtrzymujących. 2. Jest to nowotwór ale niezłośliwy - nie daje przerzutów i nie wymaga dalszego leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaba Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Może wie ktoś co oznacza Adnexectomia sin.? Mam tak napisane w karcie informacyjnej i nie potrafię tego przetłumaczyć. Z góry dziekuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi