Gość krzysiek Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Panie doktorze strasznie mnie boli kośc ogonowa a przytym jest spuchnięta i jest to widoczne po wyżej odbytu a oprucz tego się pojawiły mrowienia nuk na przemian co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Trzeba przede wszystkim wykonać zdjęcie rtg tej okolicy. Skierowanie można otrzymać od lekarza rodzinnego lub udać się na ostry dyżur do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 miałem stłuczona kość ogonowa bylem u lekarza w Niemczech zrobił mi zastrzyk z penicyliny ból minął trocho jeszcze pobolewa ale mam takie miejsce jakby kulkę powiedział że to jakaś narośl i że przejdzie z czasem proszę o konsultacje z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam Panie doktorze,mam taki sam problem jak kolega wyzej,czyli mam spuchnietą kość ogonową i piekący ból...nie do wytrzymania czasami,nocki mam nie przespane,cięzko chodzić.Jestem w norwegi i nie wiem co z tym zrobić,czy mogą mi zrobić jakis zastrzyk na ból bo bede tu jeszcze dwa tyg.i nie wiem jak to wytrzymam,prosze o podpowiedz,co zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi