Gość niki Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Mam pytanie od jakiegoś czasu mam ciągle zaczerwienienie i piecze mnie w odbycie .Smaruje sobie wazeliną to troszke mniej piecze co to może być .A wstydze się iśc do lekarza .dziękuje z góry za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 To stan zapalny, powinna Pani udać sie do proktologa. Doraźnie można zakupić specjalne czopki doodbytnicze działające ściągająco i przeciwzapalnie np. Pocto-Hemolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi