Gość Izabela Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam , po badaniu USG wyszła mi zmiana na na piersi ok 6 mm bez echa akustycznego , co to oznacza ? Moja pani doktor skierowała mnie do poradni leczenia sutka mówiąc iż to zapewne jest torbiel . Czego moge oczekiwać , czy będzie potrzebny w moim przypadku zabieg chirurgiczny ? Od dłuższego czasu nie odczuwam bólu piersi przed miesiączką czy to też ma jakiś związek z tą zmianą ? Mam 37 lat , jeden poród , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Jeśli to torbiel, to najprawdopodobnie będziesz pod kontrolą lekarza onkologa, być może zostanie wykonane następne usg połączone z biopsją cienkoigłową na podstawie której zostanie określone *stadium* w jakim znajduje się torbiel.Głowa do góry, to nic strasznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi