Gość Karolina F Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witam, staram się od 2 lat o dziecko. 10 lat temu miałam ciecie cesarskie a 1 rok temu ciąża obumarła i została usunięta. Tydzień temu podczas badania histeroskopii stwierdzono, ze mam zrosty w szyjce macicy. Zastanawim się co mogło być przyczyną i ch powstania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Wszelkie zabiegi: usunięcie obumarłego płodu, cięcie cesarskie, stan zapalny mogły być przyczyną wytworzenia się zrostów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KWIATUSZEK25 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ja mam zrosty na szyjce macicy i tez sie zastanawiam co moglo byc przyczyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi