Gość Aga Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Pare dni temu miałam, biegunke i od dwoch dni mam dziwną narosł w srodku odbytu boli mnie nie tylko przy oddawaniu stolca ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 To może być hemoroid. W aptece dostępne są czopki łagodzące przykre objawy np. Procto-Hemolan. W razie nie ustąpienia zmiany trzeba skonsultować się z proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Dziekuję bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Też od pewnego czasu cierpię na przewlekłą biegunkę, z tym jednak faktem, że u mnie jest to na tle nerwowym. Dziś rano wyczułam dziwny guzek w okolicach odbytu i trochę mnie to zaniepokoiło. Dodam, że dwa dni z rzędu brałam stoperan. Teraz nie mogę sie wypróżniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi