Gość kasia Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Biopsja zmiany guzkowej palca u prawej ręki wykazała: GIGANT CELL TUMOR OF TENDON SHEATH, co to znaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Guz olbrzymiokomórkowy pochewki ścięgna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grazyna Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 moja 12 letnia corka ma takie rozpoznanie na podstawie rezonansu magnetycznego.mamy skierowanie do ortopedy .ciekawa jestem co u ciebie ,jak sie czujesz i jakie zastosowano leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwia Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 witam i co się stało z tym guzem? Wszystko z córką dobrze? Ja jestem miesiąc po usunieciu takiego guza jestem ciekawa jak córka sie czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grażyna Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 okazało się że był to tluszczak trudno go usunąc w calosci.corka miala juz dwie operacje i ciągle odrasta.patrycja poza tym ma sie dobrze gorzej ze mną martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam, U mojej 6 letniej córki także postawiono takie rozpoznanie. Guz umiejscowiony był na stopie, leczeniem było radykalne wycięcie guza wraz z marginesem. Ciekawa jestem czy ktoś miał doświadczenia z takimi guzmi czy często spotyka się wznowy, czy oprócz leczenia chirurgicznego można zastosować inne leczenie?, czy może są jakieś maści lub zioła a może jeszcze inne metody. Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi