Gość grazynka Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Jestem po operacji częściowego wycięcia tarczycy. A oto wynik badania histopatologicznego*1.struma colloides nodosa.2.Lymphonoduloplasia focalis. Co to oznacza? Struma colloides nodosa to wiem, że to wole koloidowe guzkowe ale te drugie nie mam pojęcia .Proszę o przetłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 1. Wole koloidalne guzkowe. 2. Ogniskowy rozrost węzłów chłonnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grazynka Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 dziękuję bardzo. Czy to ma coś wspólnego z rakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi