Gość martyna Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witam serdecznie widzę ze już był poruszany temat usuwania pieprzyków. Moja sytuacja jest taka że mam bardzo wystający pieprzyk prawie przy wejściu do pochwy...Ciągle go obcieram, nadrywam a dodatkowo piecze i szczypie. Strasznie przez niego cierpię ale się obawiam czy wycięcie pieprzyka z takiej okolicy jest wskazane, może trzeba zostawić to w spokoju? Czy pieprzyki się od razu usuwa czy trzeba pobierać wycinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Takie znamie barwnikowe usuwa się w całości i poddaje badaniu histopatologicznemu. Musi Pani skonsultować się z chirurgiem osobiście co do sposobu i możliwości usunięcia zmiany w opisanym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandra Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 jeżeli jest on narażony na obtarcia i podrażnienia to lepiej go usuń.ja niedawno usunęłam pieprzyk z pachwiny i wszystko jest ok.usuwa sie od razu u onkologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi