Gość Kamil Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Od zawsze zauważałem, że mój penis jest małych rozmiarów (około 12cm podczas wzwodu) nie przejmowałem się tym zbytnio lecz ostatnio zauważyłem, iż nie zaspokajam mej partnerki. Czytałem o pewnego rodzaju pompkach do powiększania penisa. Czy to jest bezpieczne i czy są efekty? Czy warto zainwestować w taką rzecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Trudno powiedzieć jak to może zadziałać w Pana przypadku. Nie są to metody zalecane przez lekarzy. A z punktu widzenia medycznego skuteczność jest wątpliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr.House Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 No to naprawdę masz problem.Średnia długości penisa wynosi ok 16 cm.Jak już uprawiasz seks to znaczy,że jesteś dorosły i penis nie urośnie.Przy małym penisie najlepiej jakbyś znalazł sobie małą partnerkę która ma małą pochwę... Ja tam ze swojej 16 jestem zadowolony xD I tak większośc kobiet ma pochwę długości ok 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 patrz: www.penis.com.pl http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozmiary_pr%C4%85cia_cz%C5%82owieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość POZDRAWIACZ Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ja mam 22 cm i jestem bardzo zadowolony ze swojego penska:):) pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 12 to jest tyle ile mieści się w normie.Nie wiem kto ma taką wiedzę o pochwie, najlepiej nie zabierać zdania jeśli nic mądrego nie można powiedzieć.12 to taka uroda i kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi