Gość Monika Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Od pewnego czasu na końcu mojego odbytu pojawił się jakieś dziwne pęcherzyki czy coś takiego i jak wycieram się papierem toaletowym to pojawia się krew na nim... Ostatnio odkryłam taki duży jeden który zawsze krwawi jak załatwiam potrzebę... Czy mam iść do chirurga czy do lekarza pierwszego kontaktu...?? Czytałam już dużo rzeczy i czy mogę mieć raka czy coś w tym stylu... U mnie nikt nie ma problemu z odbytem tylko taka z nerkami... Ja mam 19 lat dopiero i zaczęłam się poważnie bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Najlepiej udać się do proktologa. Trudno bez badania powiedzieć czy te pęcherzyki to żylaki odbytu czy inna zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi