Gość Emilia Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witam, W lutym wykryto u mnie kamienie w pecherzyku zolciowym niestety nie dowiedzialam sie jakiej wielkosci i jakie zagrozenie maja one na moj stan zdrowia. Obecenie zazywam tabletki antykoncpecyjne i chcialabym sie spytac w jakim zakrecie kamica pecherzyka zolciowego ma wplyw na ich skutecznosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Sama kamica nie ma wpływu na skuteczność leku. Raczej antykoncepcja doustna jest czynnikiem ryzyka kamicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 zażywam środki antykoncepcyjne o nazwie azalia i mam mieć wycięty woreczek żółciowy z kamieniem czy mogę dalej zażywać antykoncepję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi