Gość smutna Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Pojawiły mi się maleńkie gęsto rozsiane pęcherzyki na języku, towarzyszy temu pieczenie języka. Co to za dziwne objawy i czego mogą dotyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Możliwe, że to infekcja wirusowa, grzybicza lub reakcja alregiczna. Radzę skonsultować się z lekarzem osobiście, ponieważ od charakteru zmiany zależy przyczyna dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Viktoria Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Bardzo boli mnie gardło kiedy przełykam ślinę ale gardło nie jest czerwone z gardłem jest wszystko worządku ale wewnątsz języka mam chrosty które są czerwone co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Trudno określić bez badania co może być przyczyną takowych dolegliwości. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się najlepiej w laryngologiem. Prawdopodobnie to jakiś stan zapalny języka i/lub gardła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 A po jakim czasie to przechodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Od jakiegoś czasu zauwarzylem jakieś pęcherze na koncu języka, nie boli mnie to ale przeraża . Czywiecie może co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi