Gość Rafal Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witam mam 17 lat jestem chłopakiem 2-3 tygodni temu zostałem kopnięty w krocze dokładnie po prawej stronie bardzo bolalo nie mogłem wytrzymac z bolu , teraz odczuwam bóle jądra i brzucha i lekkie ukucia gdy chce mi sie sikac to nie mogę dlugo trzymac moczu nie wiem co zrobic i czy mozliwe jest ze przez to moge byc bezpłodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwerty Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś się z tym do lekarza, im szybciej tym lepiej. Jądro jest opuchnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Najlepiej udać się do lekarza. Okolice krocza męskiego są wrażliwą okolicą na urazy. Mogło dojść do powstania krwiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi