Gość mari Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Boli mnie prawe jadro czułem dyskomfort w okolicy prawego podbrzusza po miesiacu mi przeszło poszedłem do poradni urologicznej lekarz zrobił mi usg jader na prawym jadrze nic nie wykrył ale na lewym wykrył zylaki powrózka nasiennego i czy moze byc tak ze z lewego jadra przechodzi mi ból na prawe a jeszcze dodam jak sie masturbuje to boli mnie prawe jadro i nie wytryska mi sprema (niekiedy).co to moze być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dyskomfort może występować po przeciwnej stronie w stosunku do lokalizacji przyczyny. Tym bardziej, że brak nieprawidłowości w obrębie jądra prawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi