Gość ANDRZEJ Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Jestem 5 dni po operacji laproskopowej powrozka nasiennego i mam bole brzucha,czy moge uprawiac seks?Kiedy bedzie poprawa mojego nasienia?Gdyz mialem oslabione plemniki i zalecono mi wlasnie ta operacje(zabieg).PROSZE O ODPOWIEDZ.POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Zabieg zapobiega dalszemu pogorszeniu się jakości nasienia. Nie u wszystkich obserwuje się jego porawę. Jednak proces ten wymaga czasu (minimum miesiąc). Współżycie można rozpocząć już po 7 dniach, jeżeli brak przy tym przykrych dolegliwości bólowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi