Gość Asia Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Moja przypadłość jest podobno ciekawa... byłam u 4 lekarzy i wszyscy twierdzą, że pierwszy raz coś takiego widzą. Zaczęło się od przeprowadzki. Podczas układania rzeczy na górnej półce (podniosłam wysoko ręce)poczułam dziwne rwanie pod lewą piersią - tak jakby ktoś mnie pociągnął od środka. Oglądnęłam to w lustrze i... jak podnoszę rękę do góry, to moja pierś jest od góry do dołu wgłębiona - tak jakby podzielona na pół (idzie taka kreska). Nie mam wybroczyn, a skóra jest niezmieniona. Potem zaczęło to schodzić w dół - tyle, że tutaj wygląda to inaczej - idzie taka zgrubiała linia pod piersię i widać ją przez cały brzuch (kończy się w okolicach jajników). Wygląda to jak zgrubiała żyła. Jest to tuż pod skórą i przy normalnych ruchach np. podnoszeniu ręki do góry, obracaniu się lub zwykłym wyprostowaniu pleców, ciągnie mnie boleśnie (najmocniej po żebrach pod piersią). Byłam u ginekologa, lekarza rodzinnego i dwóch chirurgów. Nie wiedzą co to jest. Nikt z nich jeszcze czegoś takiego nie widział. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maryla Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 prosze opowiedz mi bo ja dzis poczulam dokladnie to samo i identycznie wyglada.pozdrawiam maryla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Ja mam też taki objaw ale z boku piersi. Również jest wgłębienie. Wybieram się z tym do lekarza. Jak czegoś wiecej się dowiem to odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zuzia Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja również mam wgłębienie z piersi takie samo jak opisałaś. Dostałam skierowanie na badania. Jak będę coś więcej wiedzieć to też dam znać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Napisz jak Już będziesz wiedziała co to jest. Ja mam podobne. Jak byłam na usg piersi pani doktor powiedziała że pierwszy raz widzi coś takiego i ona nie uznała by tego za nic groźnego. Jednak ja się bardzo denerwuje. Będę wdzięczna z odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 cześć, nie wiem czy wątek jest nadal ciągnięty, ale ja równiez mam coś takiego, odwiedziłam kilku lekarzy, robiłam usg piersi(wynik prawidłowy bez zmian), niby nic nie widać i nikt nie wie skąd to jest, a zrobiło mi się również podczas wysiłku fizycznego, jeden z lekarzy ocenił to jako *dziwny niespotykany przypadek*, jakby wam jakiś lekarz postawił diagnozę dajcie znak bo chyba trzeba coś z tym robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 cześć dziewczyny! Mam dokładnie taki sam problem co wy... czy którejś z was udało się go zdiagnozować? Proszę o jakąkolwiek informację, bardzzo się martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 dziewczyny to prawdopodobnie Choroba Mondora, miałam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nervuz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 tak to choroba mondora ,idzcie do lekarza jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi