Gość Marta Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Wiatm!!!Mam na imie Marta. Okolo 3 lat wstecz wyczulam w lewym udzie guzka pod skora.Jest niewidoczny,ale wyczuwalny pod palcami,jest okragly.Wtedy nie byl duzy,ale sie powiekszyl od tego czasu ma gdzies chyba teraz okolo 2 cm. ,jest twardy i boli tylko przy mocniejszym dotyku,nacisku.Chcialabym sie dowiedziec czy to moze byc cos powaznego ???z wyrazami szacunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 To może być włókniak, tłuszczak lub nerwiakowłókniak. Radzę pokazać zmianę przy najbliższej wizycie u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aleksandraw320 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mój 3letni synek ma to samo. A od lekarzy nie mogę uzyskać rzadnych konkretnych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Moja 11 letnia córka również ma cos takiego. 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi