Gość ilona Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Mam 23 lata. Rok temu po porodzie wyszły mi hemoroidy ale po podjęciu leczenia był spokój. A od paru miesięcy znów mi wyszedł jeden i to przy kroczu smaruję go tyą samą maścią co wcześniejsze ale nie ma poprawy. Podczas oddawania stolca mam wrażenie jakby całe krocze mi pękało jest to ból i parcie na stolec takie ostre jak przy porodzie. Czy to jest wina hemoroida czy to coś innego. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Prawdopodobnie to wina hemoroidów. Najlepiej skonsultować się również z proktologiem, oceni on stopień zaawansowania choroby oraz zastosuje odpowiednie do tego leczenie (zabieg, jeśli leczenie farmakologiczne jest niewystarczające). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi