Gość Barbara Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Przepraszam mam 45 lat i chciałam się zapytać czy mógł by mi ktoś wyjaśnić co to znaczy *Gruczoły piersiowe o utkaniu tłuszczowym, bez zmian ogniskowych. Zaznaczona asymetria utkania gruczołowego w kwadrancie górnym zewnętrznym piersi lewej (niewidoczna w badaniu poprzednim). Proszę aby mi ktoś odpisał najlepiej jakiś lekarz i poradził co mam robić lub pić jakieś zioła czy jest coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Wynik oznacza, że główną składową piersi jest tkanka tłuszczowa bez zmian w utkaniu. Asymetria może wynikać z obecności dodatkowego płata gruczołu piersiowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jeżeli w ostatnim czasie przytyłaś to ta tkanka tłuszczowa to nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jeśli Pani przytyła to tkanka tłuszczowa także odłożyła się w gruczole sutkowym (w piersiach). To normalna sytuacja, a nie żadna patologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi